Velkommen til nattåpent 28.juli

Kommer du på nattåpent på Oddensenteret 28.juli? Vi lover super stemning, gøyale aktiviteter og gode tilbud hele dagen. Velkommen til Oddensenteret! Senteret åpner som vanlig kl. 10.00 og allerede da er butikkene klare med gode tilbud. Ta turen innom og gjør en god handel! Fra kl. 13.00 Besøk salgsteltet ved hovedinngangen. Intersport har massevis av jogge- […]

Les mer

Dino World til Oddensenteret

Trodde du dinosaurene var utryddet? Nå kommer de til Oddensenteret, og du kan få oppleve disse fasinerende skapningene på nært hold! Vi mennesker har en fascinasjon for dinosaurer, til tross for at de har vært utdødd i millioner av år. Dino World kommer endelig til Oddensenteret med sine 3000 m2 dinosaurmoro hvor du får muligheten […]

Les mer

Velkommen til nattåpent 14.juli

Velkommen til oss fredag 14.juli. Utenom å by på masse morsomme aktiviteter for liten og stor, holder vi nattåpent helt frem til kl.23. Allerede fra tidlig morgen, kl.10, bugner butikkene av gode tilbud. Gå ikke glipp av muligheten til å gjøre en god sommerhandel hos oss på Oddensenteret! Se tilbud og les vår senteravis nederst på […]

Les mer

3 pocketbøker du må lese i sommer!

Leter du etter en god bok? Her er tre pocketbøker du ikke kan gå glipp av i sommer! Når sommerferien endelig er her benytter mange anledningen til å fordype seg i en god bok. Om du drømmer deg bort i en kjærlighetsroman på stranden i Hellas, eller foretrekker nervepirrende krim under et tre i parken er […]

Les mer

Velkommen til nattåpent 30.juni

Vi inviterer store og små til en fredag litt utenom det vanlig på senteret vårt. Fredag 30. juni byr vi på gøyale aktiviteter og tilbud som gjør sommershoppingen til en fryd. Ikke minst holder vi nattåpent helt frem til kl.23!

Les mer

Velkommen til Superweekend 1.-3.juni

Sommervibbene kryper innpå, og vi feirer denne fantastiske tiden av året med tilbud som får deg til å smile. Fra 1.-3.juni er det igjen klart for Superweekend på Oddensenteret. Nederst kan du se vår senteravis. Se vår senteravis til Superweekend:

Les mer

Oddensenteret inviterer til Superweekend

Festmåneden er her og det skal feires. Fra torsdag til lørdag braker det løs med Superweekend hos oss, og vi roper «hurra» for mange gode tilbud. Les vår senteravis helt nederst på denne siden! Ta en titt på våre tilbud;  Les vår senteravis her:

Les mer

Velkommen til Sjokkfredag 5.mai

Hipp hurra for festmåneden mai! Oddensenteret gjør seg også klare til festlighetene og byr på ekstra gode sjokktilbud fra kl. 14 fredag 5.mai. Denne dagen får du en kjempestor mulighet til å kjøpe utvalgte sesongvarer til ekstremt gode priser i bestemte butikker. Se våre tilbud:  

Les mer

Åpningstider i påsken

Så var tiden inne for hygge, familiekos, aktiviteter og mye annet artig på menyen. Ikke gå glipp av åpningstidene til Oddensenteret i  påsken. Våre åpningstider; 10.april: 10-20 11.april: 10-20 12.april: 10-20 Skjærtorsdag: Stengt Langfredag: Stengt Påskeaften: Oddensenteret: 10-16 Narvesen: 09-16 Odden Bistro: 12-21 1.Påskedag: Stengt 2.Påskedag: Stengt – Utover dette følger vi våre ordinære åpningstider. De kan du se her!

Les mer

Oddensenteret inviterer til Superweekend

6.-8. april braker det løs med Superweekend på Oddensenteret igjen. Ta en tur på senteret vårt for gode tilbud, glade smil og rett og slett supergod stemning. Sjekk ut våre tilbud til Superweekend:       

Les mer