Trodde du dinosaurene var utryddet? Nå kommer de til Oddensenteret, og du kan få oppleve disse fasinerende skapningene på nært hold!

Vi mennesker har en fascinasjon for dinosaurer, til tross for at de har vært utdødd i millioner av år. Dino World kommer endelig til Oddensenteret med sine 3000 m2 dinosaurmoro hvor du får muligheten til å oppleve dinosaurer på nært hold. Har du lyst til å ri på en Tyrannosaurus Rex? Dette er en av de mest kjente dinosaurene som levde for 80-68 millioner år siden. Kanskje du husker den fra filmer som Jurassic Park? Hos Dino World har du muligheten til å ri på den eller en av de andre animatroniske dinosaurene som er en del av det store utstillingsteltet. Inne i teltet møter du mange slags dinosaurer, fra de store som rager seks meter opp til små dinosaurer barna kan klappe på. Opplevelsen består av både lys, lyd og bevegelse – noen av dinosaurene har nemlig en sensor som merker at du er i nærheten, men det er heldigvis ikke for skummel for de minste.

Dino World til oddensenteret

Spennende liveshow fra scenen

Dino World dekker et område på 50 x 60 meter, og en tredjedel av dette er et stort utstillingstelt med egen scene og liveshow hver time. Du kan også se Dinosaur-tegnefilmen «The Last Journey». Dette er virkelig en magisk opplevelse for hele familien, men høy lyd og blinkende lys kan være skummelt for de aller minste.

Nytt fra i år er VR-briller, der du virkelig får følelsen av å være sammen med dinosaurene inne i utstillingen. Tør du møte dem ansikt til ansikt?

Garantert mye moro

Utenfor utstillingsteltet ligger dino-parken, med store dinosaurer og flere hoppeslott utformet som dinosaurer. Her kan du hoppe ut av munnen til en stor dinosaur og lande trygt på sklia utenfor.

Bor det en liten arkeolog i magen til junior? Blant de mange aktivitetene inne i teltet er muligheten til å grave etter benrester. Det er også mulighet til å tegne, og det er ulike boder med suvenir og sukkerspinn.

Åpningstider

Åpningstider onsdag til lørdag
Hverdager > kl. 13.00 til 19.00
Lørdag > 13.00 til 19.00

Dino World til Oddensenteret