Hurra for Norge – Brilleland  feirer Norge 200-år!

Brilleland feirer Norge 200 år og dette kommer deg til gode – dette er en fest du bør få med deg !

Er det fest så er det fest  – vi festpynter butikken, tar på oss finstasen og inviterer alle våre gamle og nye kunder til kaffe og kake og mange gode jubileumstilbud.  Brilleland tilbyr deg ALLE briller til kun kr. 200 inkludert standard enstyrket glass! Spar opptil 2499,- !

Ja, du hørte riktig: kun 200,- for alle briller inkludert standard enstyrke glass – uansett merke og førpris! Du kan altså gjøre et realt brillekupp, og utvide brillegarderoben din med en ny lesebrille, progressiv brille, kjørebrille, solbrille med styrke – eller kanskje en helt egen festbrille? Spar opptil 2499,- per brille! (Maks tre briller per person).

Tirsdag, 29.april fra kl 1200 feirer vi litt ekstra – gleder oss til å se deg !

Vi på Brilleland Oddensenteret ønsker å gjøre noe ekstra for våre lokale trofaste kunder. I tillegg til en mengde briller til kr. 200,- tilbud trekker vi ut en heldig vinner at et utrolig kult vaffeljern fra Moods of Norway (verdi kr. 1200,-)

MON1

MON2Det eneste du må gjøre for å være med i trekningen er å skrive navn og telefonnummer på en lapp som du leverer i butikken vår på Oddensenteret. Moods of Norway vaflene  – snakk om kule vafler.

Trekning skjer i butikken på Oddensenteret Tirsdag kl. 17:00

 

Her kan du lese mer om tilbudene til Brilleland:

200,- i rabatt på alle solbriller

Vår og forsommer er solbrilletid! Solen står høyere på himmelen og strålingen blir sterkere. Vi gir deg 200,- i rabatt på alle solbriller! Velg blant kjente merkevarer som Ray-ban, Carrera, Moods of Norway, Vogue, Guess og Gant. I tillegg vil du finne et utvalg solbriller i butikkene til kun 200,-.

Spar opptil 600,- på brilleglass

Velger du å oppgradere brilleglassene dine, tilbyr vi deg 200,- i rabatt på våre beste Platina glass, både enstyrke og progressive. I tillegg får du 200,- i rabatt på alle progressive glass. Du kan dermed spare opptil 400,- på våre beste Platina progressive glass. Til brille nr. 2 og 3 (de rimeligste) gir vi deg ytterligere 200,- i rabatt ved kjøp av glasspakke.

Kampanjebetingelser:

Tilbudet gjelder komplett brille inkludert standard enstyrke glass. Synsprøve 450,-, Brilletilpasning 300,- og evt. oppgradering av glass kommer i tillegg. Produktutvalget kan variere fra butikk til butikk. Tilbudet kan ikke benyttes med andre tilbud og rabatter. 

Velkommen til fest hos Brilleland!

Takk for at du handler lokalt  – hilsen Hanne,Thorhild.Beate og Nicolai