Matweekend med Sjokkfredag !

Denne helgen skjer det mye på Oddensenteret – her er noe av det vi har å tilby

Fredag 24 – kl. 14:00 – Sjokkfredag

På fredag kl 14  åpner vil tilbudene som har en sjokkerende pris.Her har du en kjempemulighet til å kjøpe utvalgte sesongvarer til SJOKKPRISER i utvalgte butikker. 

Oddensenteret har SJOKKFREDAG to ganger i året, vår og høst. SJOKKTILBUD betyr at varene skal være rabattert med minimum 50%.Tilbudene gjeldende kun FREDAG fra kl 14:00, det lønner det seg absolutt å være på plass i tide. Her er det «førstemann til mølla-prinsippet», som gjelder!

Fredag og lørdag -Matweekend med kortreiste fristelser – Hans Petter Klemmetsen

På fredag og lørdag får vi besøk av Hans Petter Klemmetsen fra «Smag&Behag». Hans Petter vil røpe noen av hemmelighetene for en god matopplevelse. Han reiser aldri langt for å få de flotteste råvarene. Vi er priviligert som kan kortreiste fristelser rett i nærheten. Her blir det smaksopplevelser for store og små.

Lørdag 25. kl. 14 – Boksignering av Thor Hushovd

Lørdag 25. kl. 14:00 kan du møte «Oksen fra Grimstad» på hjemmebane. Etter at sykkelarrangementet er ferdig oppe i byen, så kommer Thor til oss for å signere sin nye bok. Du kan lese mer om både Thor og boken hans her

Lørdag – 25. kl. 15 – Grimstad-kaken skal kåres !

Grimstad- kaken skal kåres. Hvordan bør Grimstad- kaken smake og se ut ? Bakemester Bjørn Bergshaven utfordrer alle bakeglade til å bli med i konkurransen. Vinnerkaken skal bli et fast produkt i kakesortementet til Bergshaven og vil bli solgt både i Grimstad og Bergshaven sitt utsalg på Tjuvholmen i Oslo. Tips å ta med seg – husk at kaken skal være litt holdbar. Alltid et pluss om du bruker lokale ingredienser. Så her er det bare å la kreativiteten jobbe.

Kaker som skal delta i konkurransen leveres til Bergshaven på Oddensenteret fra kl. 12 på lørdag – husk å merke med navn og mob.nr.

Lykke til !

Velkommen til Oddensenteret – takk for at du handler lokalt.