Nattåpent er en fast og populær midtsommertradisjon på Oddensenteret. Fredag blir det mye moro for både små og store helt til klokken 23. Bla lenger ned på siden og du finner Oddenavisa med alle våre tilbud.

Program

Fra kl. 10: blir det nattåpent tilbud i alle butikkene.

Fra kl. 13: Intersport har tilbudstelt på utsiden av senteret, og der kan du virkelig gjøre et kupp!

Fra kl. 14: Du kan vinne en sydentur til en verdi av 5000 kr + 10 gavekort på opptil 1000 kr! Aldersgrense for å delta er 18 år.

Fra kl. 17.30: Blir det mye gøy for barna med ansiktsmaling og ballongfigurer. Lille Klovn og Hanne Panne og deres medhjelpere «forvandler» barna til søte små dyr, lager morsomme ballongfigurer. De deler også ut gratis is til barna.

Kl. 22.45: Trekker vi vinneren av Sydenturen.Vinneren må være til stede. Aldersgrense 18 år.

Grønnsaksbua er selvsagt på plass, tross en kald vår. Nå er det blant annet tilbud på krydderurter, deilig nykål og lollo/ekblad salat. Jordbærene, bringebær og sommerens grønnsaker og nypoteter er også kommet!

Vi har fått hoppesklie på Odden En ny spennende attraksjon er på plass ved Oddensenteret. De yngste vil garantert juble nåer de får se og ikke minst prøve den flotte hoppesklia. Og det er ikke bare under Nattåpent barna kan boltre seg her. Hoppesklia blir nemlig stående gjennom hele sommeren.

Denne fredagen blir det lett å få med ungene på handeltur!