Nattåpent og nyplukkede jordbær – sommeren er her !

Nå er sommeren kommer for fullt her i Grimstad , og det beste tegnet er nyplukkete jordbær & nattåpent i byen!

Under nattåpent i Grimstad, er butikkene på Oddensenteret fylt opp med kjempegode tilbud, og du har og muligheten til å vinne sydentur for 5.000,- , eller et gavekort opptil 1.000,- kr!  Tipp riktig på konkurransen, og vi avslutter nattåpent denne gangen med trekning av sydenturen. Du må bare å huske å være tilstede kl 22:45, og være minst 18 år.

Fra klokken 17:30 – besøk av LILLEKLOVNSS1

Klokken 17:30 får vil besøk av Hanne og Lilleklovn og en ukjent venn. Hanne maler deg om til et dyr, mens Lilleklovn og vennen hans knytter ballonger til de morsomste figurer!

Klokken 21:00 – Trio Orkidé synger

Klokken 21:00 vil Trio Orkidé synge og underholde med sanger & tekster av  Alf Prøysen. De har med seg flinke musikere, så her er det nok noen som vil synge med i kjente og kjære viser!

Sommerfølelse  er is for de fleste, og det deler vi villig ut til de minste utover hele dagen og kvelden!

Ingenting smaker bedre enn jordbær og fløte, eller med is, og eller vaniljesaus. Akkurat nå om dagen, er jordbær fra Grimstad på topp i smak og kvalitet! Grønnsaksbua har fylt opp med kassevis av jordbær, og Ole sier det er nok til alle.

Om du ønsker å kjøpe  i kasser er prisen i dag 265,-( 12 kurver), og per kurv 29,-Fyll opp fryseren med jordbær,  og «dra» med deg sommerfølelsen gjennom hele vinteren.

Klokken 22:45 – Trekning av sydentur.

Ønsker alle en kjempefin nattåpent, hvor du garantert møter kjente!

Velkommen til Oddensenteret