Lysere tider skaper forventning og lyst på endring. På torsdag starter Superweekend og butikkene våre har hentet frem en rekke flotte tilbud til påsken og våren som er i anmarsj. Blar du lenger ned kan du lese hele tilbudsavisen vår.

Om du trenger nye ski til påske, vårjakke eller solkrem finner du gode tilbud her på Oddensenteret. Hos Narvesen kan du fylle påskeegget med deilig sjokolade og Lucky Frisør har en mengde hårprodukter på salg. Begynner du å bli lei av vinterskoene har Eurosko både vårsko og sandaler til gunstige priser.

Hos Vivo bokhandel er det barnas dager og på lørdag blir det SUPERLØRDAG for barna. Det blir tegnekonkurranse, skattejakt i butikken, gode tilbud og mye gøy! Det ryktes at det kanskje kommer noen kjente figurer fra Thorbjørn Egners verden. Den som kommer får se!

På Vivo blir det også tegnekonkurranse. Tegn en tegning med en av Thorbjørn Egners figurer og bli med i trekningen av et brettspill! Tegningene kan leveres i butikken allerede nå og fremover. Vinneren trekker vi lørdag 21.mars. I tillegg har de en masse gode tilbud på bøker, spill og andre barnevarer fra og med torsdag 19.mars!

Vi gleder oss til å se deg på Oddensenteret denne helgen, og her kan du bla i vår digitale tilbudsavis!