Valentinsdagen, også kalt alle hjerters dag, markeres den14. februar som en feiring av kjærlighet, vennskap og romantikk. Dagen har hatt størst betydning i engelskspråklige land, men har de senere år fått større betydning også i Norge. Dagen markeres ved å gi en gave, et kort, en hyggelig oppmerksomhet eller sending av hemmelige kjærlighetsbrev.

Vi på Oddensenteret feirer selvsagt kjærligheten og tilbyr en rekke gode tilbud knyttet til Valentinsdagen. Tilbudene finner du i den digitale kundeavisen vår.

Gled en venn, og få smilet frem. Hva med å gi bort et varmende pledd fra Princess, fastelavnsboller fra Bergshaven bakeri eller kanskje en personlig fotogave fra Elitefoto?

Når du ikke helt frem? Hva med en gave og en klem? Både Gullfunn og Odden Gullsmie har gode tilbud på smykker i flere prisklasser. Vivo bokhandel har søte bamser, valentinkort og gavebøker. Floriss bugner over av flotte roser og Picasso Kaffebar har deilig sjokolade fra Heimdal Konfekt. Vil du skape romantisk stemning hjemme har Nille duftlys i flere varianter.

Gjør henne gla, vi har gaven hun vil ha. Christiania Glasmagasin har den perfekte vasen til en flott bukett med blomster. Sunkost og Vitus apotek har en rekke velvære produkter. Skoringen har blant annet satt ned prisen på et par sexy joggesko. Ica frister med både Melkehjerter og buketter med 15 roser. Til kvinner som elsker klær har B-young, Zavannah og TH Rasmus en rekke tilbud. Og vil du være litt pikant har Cubus nydelig undertøy.

Gjør han gla, vi har gaven han vil ha. Kitchen har noe som definitivt gleder en som trives på kjøkkenet. Eller kanskje han vil ha noe fra Intersport, de har gode priser på smørebenker. Odden Klær frister med Garcia Jeans, Eurosko har kule vårboots eller kanskje har trenger en ny duft, den kan du få hos Cosmetique.

Ønsker du å ta med deg din Valentin ut å spise kan du gjøre det på et av våre spisesteder. Vil du ha en lett lunsj eller bare en god kopp kaffe kan du få det hos Odden bakeri og konditori eller Picasso kaffebar. Vil du derimot ha et større måltid kan vi anbefale Odden Bistro og Odden Spiseri.

Happy Valentines fra oss på Oddensenteret!