Dressmann

«Dressmann er Nordens største motekjede innen herreklær og dekker det totale klesbehovet for alle kvalitets- og prisbevisste menn i alle aldre. Dressmann tilbyr fullt sortiment, med alt innen basisklær og fritid til konfeksjon i størrelser opp til 9XL.»

Vi på Dressmann Oddensenteret hjelper vi deg gjerne med alt av klær til herre. Vi hjelper deg også med å sette sammen ett helt antrekk!

I vår klesbutikk finner du et rikt utvalg av dresser og tilbehør som belter, sløyfer, slips og hankier til arbeid, fest eller finere anledninger. Til hverdags kan du få kjøpt alt av basistøy som stilfulle skjorter, behagelige gensere, bukser og jeans. Vi fører også undertøy som truser, boxere og sokker. Om sommeren har vi badetøy, shorts, singlet og t-skjorter. Til vinteren fører vi jakker, frakker og parkaser.Vi har størrelser og fasonger til de fleste menn, alt fra stilige slim fit modeller til ekstra store størrelser som 2XL til 9XL.

Spør oss gjerne om tips og råd til å finne de riktige klærne, både i passform og størrelse, så hjelper vi deg hele veien fram til du er fornøyd!

Velkommen til Dressmann på Oddensenteret.