Elite Foto


Hos Elite Foto møter du Geir og Patrick. Geir har jobbet mange år med foto og er rett mann til å gi deg de beste fototipsene. Patrick fremkaller gjerne bildene dine og hjelper deg med gode fototips.
Hos Elite Foto hjelper vi deg med gode råd om du skal kjøpe deg et nytt kamera, enten av typen speilrefleks, et kompaktkamera eller kanskje det nye speilløse systemet som gir mange nye muligheter.

Hos Elite Foto så fremkaller vi bildene dine lokalt, som betyr at bildene dine blir produsert hos oss på Oddensenteret. Vi kan levere bildene dine på 1 time om du ønsker det.Vi fører kameraer fra kjente merkevarer som Canon, Nikon, Fuji og Samsung. Vi har blant annet også det svært populære Fuji Instax mini 8.

Hos Elite Foto kan du få bildene dine i store størrelser, vi selger forstørrelser opptil størrelse 60×90. Du kan også få bildene dine på acryl eller mdf plater.
På våre fotokiosker i butikken er det enkelt å selv bestille det du ønsker, vi har et stort utvalg av takkekort, invitasjoner og julekort som produseres på ekte fotopapir.

Vi selger også fotobøker at ypperste kvalitet. Hos Elitefoto får du kjøpt Elite Fotobok Brilliant som produseres på ekte fotopapir. Vi selger også Elite Fotobok Trend som er trykket på vanlig papir.

Velkommen til Elite Foto Oddenesenteret. Vi gleder oss til å hjelpe deg.