IntersportIntersport

på Oddensenteret er din lokale treningspartner, det er hos oss du får de beste tipsene til både trening og sportsutstyr. Vi er genuint opptatt av å gi deg de treningstipsene du trenger.
Her på Oddensenteret møter du Håvard, Torunn, Liv Anne og Bilal. Sammen har de lang erfaring som de gjerne deler med deg.
Hos Intersport på Oddensenteret selger de sportsklær, friluftsklær, friluftsutstyr, sykler og mange typer ski.
Vi har både langrennsski og slalåmski fra Madshus, Salomon og Fischer.
Vi fører snowboard av typen Burton, Nitro og Ride.
Vi hjelper deg også med å velge riktig treningssko for ditt bruk, enten du trenger joggesko, håndballsko eller fotballsko fra både Asics, Nike, Mizuno og Umbro. Intersport selger Select håndballer og fotballer.

Intersport Oddensenteret har et stort utvalg av fritidstøy, fjellsko, gensere og jakker med og uten goretex fra Norrøna, Skogstad, Kari Traa Devold og Ulvang
Intersport Oddensenteret fører kjente merkevarer som Swix, Bjørn Dæhli og Madshus. Som en sykkelby Grimstad er så er det en selvfølge at vi har et stort utvalg av sykler og sykkelustyr fra Nakamura, Scott, Bianci, Bike Tech, Craft, Shimano og Lezyne. Hos Intersport Oddensenteret finner du både sykkeldekk, sykkelbukser, sykkelsko, sykkelhansker, drikkeflasker og alt du trenger til din sykkel.Vil du bli med i CLUB INTERSPORT, vil du blant annet motta eksklusive medlemspriser på attraktive merkevarer, treningstips og invitasjon til førsalg, kurs og temakvelder

Velkommen til en treningsprat på Intersport Oddensenteret – vi gleder oss til å dele kompetanse med deg.