Velkommen til Kitch’n


Hos Kitch’n møter du fagkunnskap på alt av kvalitet til kjøkkenet. Kitch’n er kjent for gode og innovative kjøkkenartikler og vi jobber for å tilby riktige varer til riktig tid. Vi har alt du trenger til kjøkkenet, både kokebøker til baking og de mest avanserte kjøkkenmaskinene for tilberedning av en bedre middag. Kitch’n er gode på kjøkkenutstyr. Hos Kitch’n har vi gryter, panner og ildfasteformer fra Rosendahl, Høyang Polaris, Le Creuset og Tefal.Trenger du en skarp kniv i skuffen så har Kitch’n et stort utvalg av kokkekniver fra Victorinox, Global, Flying Culinary og Fiskars. Vi har også knivblokker og magnetlister som gir den beste oppbevaringen for din kokkekniv, brødkniv eller grønnsakskniv.

Hos Kitch’n har vi mye dekketøy til det flotteste bordet. Bestikk, glass og krus i tillegg til lys og servietter for å matche servise. Vi selger vinglass fra Rosendahl og barglass fra Kosta Boda, kjøkkenglass, cognacglass, hvitvinsglass, champagneglass og ølglass for å nevne noen av glassene fra Ritzenhoff, Riedel, Rosendahl, Eva Solo og Iittala.Trenger du en ny kjøkkenmaskin så kan vi hjelpe deg med å finne rett elektrisk artikkel som dekker ditt behov. Vi har god kunnskap om kaffemaskiner fra Nespresso, blender fra Bodum, vannkokere fra Dualit, kjøkkenmaskiner fra Dualit og vaffeljern fra Wilfa for å nevne noen.

Går dere med gifteplaner? Hos Kitch’n kan dere skrive bryllupsliste med alle deres ønsker, noe som er praktisk for både brudepar og gjester. På den måten får dere det dere ønsker, og unngår at de samme gavene havner på gavebordet. Trykk på lenken for å registrere din bryllupsliste. Registrer din bryllupsliste

Velkommen til Kitch’ på Oddensenteret – vi gleder oss til å hjelpe deg.