Odden Klær


Hos Odden Klær møter du Hannemor. Odden Klær er en fagbutikk som fører urbane og trendy moteklær for ungdom og herre. Vi har holdt til på Oddensenteret i Grimstad siden senteret åpnet i 1975.

Butikken har vært med på en spennende reise i moteverdenens trender og utvikling. Dette har vært en avgjørende faktor for den kunnskap og service som er nødvendig i dagens marked.

Verdens beste jeans, de kuleste T-shirts og gensere finner du fra Diesel og Scotch & Soda.

Ett rimeligere alternativ på supre jeans i Italiensk kvalitet finner du fra Garcia Jeans eller om du er på jakt etter overdeler som har den lille ekstra twisten som gjør antrekket ekstra kult.

Slim fit pique i stilige farger og tøffe print på T-Shirt.

Skal du på byen i kveld har Riccovero eller Scotch & Soda de mest trendy party skjorter i slim og taylor fit i høy kvalitet.

Vi er også kjent for å finne den rette dressen eller blazeren, og da anbefaler vi Riccovero eller Frislid, som kommer i slim fit, taylor fit og regulære størrelser.

Konfirmasjonsdresser er nytt i år og blir levert fra Frislid Trend.

Klassiske Gant eller Park Lane har alltid bredt utvalg av t-shirts og pique i alle regnbuens farger. Strikkegensere i rund eller v-hals, klassiske ytterjakker og ikke minst badeshorts som tørker raskt.

For den voksne kunden har vi markedets beste buksemodeller fra Meyer med en fantastisk comfort. Sporty og klassiske ensfarget og rutete skjorter fra Van Heusen og Eterna.

Vi jobber med dameutvalget, og har for tiden Saint Tropez, Park Lane   og Garcia Jeans

Velkommen til oss hvor personlig service, erfaring og kvalitet teller!

Hos Odden Klær har vi kunden i fokus og personlig service! Velkommen til oss på Oddensenteret.