Lokalt engasjement

Nattåpent 9. desember til kl. 23

Vi gleder oss masse til nattåpent 9. desember – hvor vi holder åpent helt til klokken 23. Allerede fra klokken 10 braker det løs med gode kanontilbud i alle butikkene på Oddensenteret.


 

Her er vårt spennende program for dagen:

Fra klokken 10.00:

Vinn gavekort på kvittering på Oddensenteret. Vi deler ut 15 gavekort á kr 500,-

Slik kan du vinne:

  • Skriv navn og tlf.nr bak på kvitteringen, og du kan bli den heldige vinneren.
  • Vinnerne blir kontaktet, og offentliggjort på våre nett- og Facebook-sider.

 

Grimstadkortet-gavekort-oddensenteret

Fra klokken 16.00:

Smånissene deler ut mandariner til barna, og serverer gløgg.

jul-oddensenteret

Fra klokken 17-21:

Nissemor maler og pynter barna om til smånisser

Ingelin-Tveiten-Brattlid

Fra klokken 18-20:

Hest og kjerre kjører mellom Oddensenteret og sentrum.

 

Fra klokken 18 og utover:

Nissemor dekker aktivitetsbord, hvor barna fargelegger sin egen maske. Her kan de både bli nisser, løver, apekatter, prinsesser og Spiderman.

barneaktivitet-jul-oddensenteret

 


Vi har flere gode tilbud den 9. desember:

Nattaapent 9 desember Odden001 Nattaapent 9 desember Odden002 Nattaapent 9 desember Odden003 Nattaapent 9 desember Odden004 Nattaapent 9 desember Odden005 Nattaapent 9 desember Odden006 Nattaapent 9 desember Odden007 Nattaapent 9 desember Odden008 Nattaapent 9 desember Odden009 Nattaapent 9 desember Odden010 Nattaapent 9 desember Odden011 Nattaapent 9 desember Odden012 Nattaapent 9 desember Odden013 Nattaapent 9 desember Odden014 Nattaapent 9 desember Odden015 Nattaapent 9 desember Odden016 Nattaapent 9 desember Odden017 Nattaapent 9 desember Odden018 Nattaapent 9 desember Odden019 Nattaapent 9 desember Odden020 Nattaapent 9 desember Odden021 Nattaapent 9 desember Odden022 Nattaapent 9 desember Odden023 Nattaapent 9 desember Odden025 Nattaapent 9 desember Odden026 Nattaapent 9 desember Odden027 Nattaapent 9 desember Odden028 Nattaapent 9 desember Odden024 Nattaapent 9 desember Odden030 Nattaapent 9 desember Odden031 Nattaapent 9 desember Odden032 Nattaapent 9 desember Odden033 Nattaapent 9 desember Odden034 Nattaapent 9 desember Odden035 Nattaapent 9 desember Odden036 Kuponger-oddensenteret   Odden-kuponger-30

Venners Venners fest hos Kitch’n 17-19. oktober

Nå er det venners venners fest hos Kitch’n  med -30% på alle varer frem til 19. oktober (Le Creuset har -25% rabatt) . Tilbudet forutsetter at en blir medlem i Kitch’n kundeklubb.

Kitch’ns kundemagasin kan du lese her.

Kitch'n Katalog oktober 2016

Sammen mot mobbing

Vi gratulerer klasse 6c ved Landvik skole

Juryen i snakkommobbing.no takker for mange fine bidrag i konkurransen om å lage beste manus til promofilm der oppgaven var å beskrive hvordan barn og unge som utsettes for mobbing kan få best mulig hjelp i fremtiden. Bidragene var mange og gode, så det var ikke lett å velge bar en vinner.

Vinnerforslaget setter fokus på to ting. Det første er at hjelpen skal være enkel å få, og i umiddelbar nærhet. Betydningen av å kunne si i fra til noen voksne i umiddelbar nærhet som lytter og tar en på alvor, slik at den som blir mobbet får det bedre og at de som mobber også blir tatt vare på.

Det andre er at de belyser tilskuerens rolle. Det er mange barn og unge som ser, eller som vet om at noen blir mobbet. Slik er det for en av rollefigurene i vinnermanuset. Hun ser det som skjer, og gjør det hun kan med en gang. Hun viser stort mot. Hun støtter den som blir mobbet, og de går sammen til læreren.

Andreas Eidem i Snakkommobbing.no takker for alle bidragene og gratulerer vinnerne i klasse 6c ved Landvik skole.

6c ved landvik skole mottar sjekk på 4000 kr for å ha skrevet det beste filmmanuset til en film om mobbing


 

Kunnskapsdepartementet har lagt frem nye tiltak mot mobbing. Og vi har lurt på hva barn og unge mener er den beste løsningen for å stoppe mobbing?

Konurranse

For en tid tilbake ble det sendt ut en konkurranse til alle femte, sjette og sjuendeklassingene i Grimstad med forlag til å håndtere mobbing. Elevene ble oppfordret til å levere ett manus til en reklamefilm med forslag for å få slutt på mobbing og hvordan framtiden bør se ut. Tre vinnere vil bli kåret, og får premier på inntil 4000 kroner til klassekassa.

Konkurransen er et samarbeid mellom Snakkommobbing.no, FK Jerv og Oddensenteret. De synes barns og unges stemme i denne saken er viktigst.

Vinnerne trekkes 4. juni

Vinnerne blir kåret i forbindelse med jubileumsmarkering på Oddensenteret 4. juni.

Vinnermanuset blir reklamefilm

Av vinnermanuset lager Snakkommobbing.no en reklamefilm på inntil 60 sekunder.

– Barn og unge tenker ofte mer kreativt og uten begrensninger, sammenlignet med oss voksne. Kanskje er mange av ideene som kommer inn vanskelige å gjennomføre, men plutselig kommer det en skikkelig god idé som ingen har tenkt på, sier Erik Mørland, senterleder på Odden.

Han mener at prosessen i seg selv også er verdifull.

– I tillegg til at man tenker ut ideer for å forebygge mobbing, blir man bevisstgjort hva mobbing er, hva som ikke er greit og så videre. Dette er også veldig verdifullt, legger Mørland til.

Ved at filmen blir kort, kan den vises på sosiale medier som Instagram, og også sendes til blant andre politikere.

Konkurransen er sendt ut til alle rektorene på barneskolene i Grimstad, og vi har ønsket å utfordre rektorer og lærere til å engasjere seg og finne tid til prosjektet i skoletiden, sier Trond Christoffersen i FK Jerv.

sammen mot mobbing fb-05

Trond Christoffersen, Andreas Eidem og Erik Mørland. Foto: Grimstad Adressetidende

Dagbøter

Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen iverksatte i april mange nye tiltak mot mobbing og ønsker blant annet å lovfeste hva skolene skal gjøre når barn blir mobbet, og gi dagbøter til skoler som ikke følger opp.

– Det er veldig bra at regjeringen setter inn tiltak for å bekjempe mobbing på et overordnet plan, men ennå er det sykt vanskelig for mange barn og unge som blir mobbet å få hjelp. Så selv om det på papiret står at alle skal ha en trygg skolehverdag, er det ikke slik. Barn er blant annet svært avhengige av engasjerte voksne, sier Andreas Eidem. Han er leder for den anonyme chat-siden snakkommobbing.no, der barn og unge helt anonymt kan snakke med en voksen fagperson om erfaringer og opplevelser knyttet til mobbing.

Gode ideer fra unge

– Det er barn og unge som er midt oppi mobbeproblematikken, og vi ønsker å få ideer og innspill fra dem, sier Andreas Eidem.

Han forteller at de fleste unge snakker om mobbing som skjer på skolen, faktisk hele 93 prosent.

– Cirka 20 prosent snakker om digital mobbing, så det er tydelig at de unge er mest opptatt av mobbingen som foregår på skolene.

– Hvordan burde elever enklest mulig få hjelp om man opplever mobbing? Dette kan lærere og elever spørre seg, sier Eidem.

Han mener dette også er en glimrende mulighet for kommunen for øvrig til å ta tak i mobbeproblematikken, diskutere hvordan praksis er og bør være, om noe bør endres på og så videre.

– I tillegg vil jeg understreke rektors viktige rolle, sier han.

Gode forbilder

Idrett og andre aktiviteter utenom skolen er arenaer som kan brukes til å forebygge mobbing.

– Har man noen gode forbilder, vil andre følge etter. I tillegg får man et sosialt fellesskap og kan knytte kontakter på andre måter enn på skolen, sier Eidem.

– Voksne må også være forbilder, og være oppmerksomme på hvordan vi prater med andre. For eksempel jobber Svaberget med sine kamprop, og en bevisstgjøring der på å ikke snakke ned andre, sier Christoffersen.

Kilde: Grimstad Adressetidende

-30% på alt fra Dermalogica hos Vitus Apotek

Dermalogica fyller 30 år og det feirer Vitus Apotek med -30% på alle Dermalogica produkter den 28. januar.

Dermalogica produkter

Dermalogica er det fortrukne valg blant hudpleieeksperter og forbrukere

Når Dermalogica møter din hud, redefineres hudens helse. Dermalogica er det foretrukne valg blandt hudpleieeksperter og forbrukere verden rundt. Hvorfor? Fordi vi i over 25 år har vært dedikert til å levere resultater innenfor hudhelse hud gjennom utdannelse, innovasjon og anbefalinger, istedenfor gjennom reklamer, pyntet emballasje, og tomme løfter om mirakelkurer.

Dermalogicas vei til suksess bygger på innovative produkter og faglig integritet

Det som i 1986 begynte som et opprør mot hudpleieindustriens manglende fokus på kvalitetsprodukter uten skadelige kjemikalier, er i dag en ekte suksess. Dermalogica har i dag en unik posisjon i markedet på grunn av sine innovative produkter og faglige integritet, og produktene nyter stor respekt blant hudpleieeksperter, mens hudpleieserien nærmest har oppnådd kultstatus blant brukerne verden over.

Hudpleieserie uten irritasjonsfremkallende ingredienser

Dermalogica er en klinikkforhandlet hudpleieserie som har skapt en revolusjon i hudpleiebransjen. Dermalogica er en hudpleieserie uten irritasjonsfremkallende ingredienser som ofte finnes i de kommersielle merkene. Disse stoffene omfatter blant annet lanolin, uttørkende SD-alkohol, kunstige fargestoffer, og tilstoppende mineralske oljer.

Dermalogica 2

Dermalogica hudpleie fokuserer på sunnhet frem for skjønnhet

Det er ikke å ta i for mye å si at Jane Wurwand i dag er en av de personer som har størst innflytelse på utviklingen i hudpleiebransjen. Det skyldes at hennes perspektiv er annerledes: «Hudpleie handler ikke om skjønnhet» sier hun. «Heller ikke om selvforherligelse, luksus eller glamour. Det å passe huden sin er akkurat det samme som å pusse tennene sine. Det handler om sunnhet, hygiene og velvære. Dermalogicaproduktene selges kun med veiledning og anbefalinger fra profesjonelle hudterapeuter. I tillegg har den effekten at du også blir penere av det. Men det er en heldig bivirkning!»

 

Vi er stolte sponsorer av FK Jerv

Som vi gleder oss til kamp i kveld. Det er meldt sol i kveld og hele Grimstad er klare for folkefest. Har du ikke kjøpt billett ennå, så er det fortsatt mulig. Kl. 16.30 legges det ut 200 billetter for salg i billettluka på Levermyr. Møt opp i god tid – de tar både kort og kontant. Det er med glede vi kan fortelle dere at Oddensenteret er stolt sponsor av FK Jerv!

Sesongoppkjøringen nærmer seg slutten – OBOSLIGAEN neste!

Hele Jerv gleder seg. Hele byen gleder seg. Og alle skal se kampen mot Brann.

Det er nesten surrealistisk å tenke at Brann, Sogndal, Fredrikstad og Sandnes Ulf skal stå på motsatt side i år. Allikevel handler det om fotball, om 3 poeng og om full innsats på banen i 90 minutter.

En oppkjøringsperiode som mentalt har pågått siden fløyta avsluttet opprykkskampen mot Pors i oktober, går nå mot slutten. I FK Jerv har ting stått på hodet, det er tatt mange grep og det er mye som er nytt. Vi skal nå være klare for å ta fatt på toppfotballen. A-lagstroppen har jobbet knallhardt gjennom vinteren, nye fjes er kommet til – og vi skal ha en tropp som er godt beredt på fotballhverdagen som venter.

FK Jerv gleder seg til å ta imot alle gjester til Levermyr, både motstanderlag og publikum. Heia JERV!

Kilde: http://fkjerv.no/

Grimstad Skifestival 2015

Grimstad Skifestival 2015

Husker du så gøy det var sist gang, joda vi lurte lenge på om det ble nok snø til at vi klarte å lage skirenn, men det gikk bra. Også i år er Oddensenteret stolt sponsor av Grimstad Skifestival, et flott arrangement som vi ser frem til hvert år. Her kan du se film fra Grimstad Skifestival 2014

 

Det er en stor glede å se mange hundre barn i alle aldersklasser innleder lørdagen med barneskirenn midt i gatene i den trange og koselige Sørlandsbyen, og hele byen er med. Butikker blir omtrent stengt inne i noen timer, men engasjementet og humøret er likevel på topp. Kommunen bidrar med maskiner for tilkjøring av snø, mens hundrevis av frivillige lager trase og løyper. Det er et virkelig skue å se så mange glade barn, foreldre, besteforeldre som fyller gatene denne lørdagen. Det blir rett og slett som en 17.mai midt på vinteren!

På ettermiddagen lages det et mega-hopp midt i storgata hvor de tøffe gutta blir dradd over hoppet av en vinsj – og med halsbrekkende saltoer med og uten skru blir de bedømt og rangert. Utrolig midt i sommerbyen!

Så er det tid for litt voksen-lek på slutten av dagen, hvor det er Showrenn med moro-stafett for alle som vil melde på lag. Alt fra super-gli til truger blir brukt – og all verdens kostymer blir plutselig ski-antrekk! Når da også løypa legges innom den lokale Cafe/bar midt i gata, er det jo duket for litt ekstra spenning og latter.

Etter at svette trøyer, kostymer, ski-sko med eller uten gnagsår er byttet med party-tøy og lakk-sko, er det selvfølgelig fest i byen for de voksne. Og forhåpentligvis er vi med der også…!

Husk å hold av datoen  – årets skifestival blir 14.februar !

Her finner du all info om Grimstad Skifestival 2015

Åpningstid St.Hansaften – mandag 23.juni

TellUs_646_360_large

Åpningstid St.Hansaften 23.juni – 10:00 – 17:00

Sommeren er her og vi priser lange lyse kvelder. Det er herlig å kjenne solen varme og nyte en is på brygga. Tradisjonen tro stenger vi 1 time tidligere på St.Hans aften – mandag 23.juni, så våre dyktige kollegaer som jobber på Oddensenteret kan nyte kvelden med familie og venner.

St.Hansaften 23.juni

Mandag 23.juni feirer vi St.Hans og butikkene med unntak av ICA stenger kl. 17:00

ICA har åpent til kl. 20:00

Vi håper på forståelse for at vi stenger noe tidligere denne dagen.

Takk for at du handler lokalt – nyt St.Hans kvelden.

Hilsen Senterkontoret

Velkommen til Gymfestivalen 2014 – årets store turnstevne i Iglandhallen

Velkommen til Gymfestivalen 2014 – årets store turnstevne hos Grimstad Turn og Idrettsforening

Oddensenteret er stolt samarbeidspartner med Grimstad Turn og Idrettsforening. Visste du at foreningen er en av de eldste turnforeninger i landet, og neste år fyller de 150 år.

Søndag 27.april arrangerer GTIF Gymfestivalen 2014 og inviterer til oppvisning kl. 14:00

Gymnastikkfestival er et av høydepunktene for alle gymnaster på barnepartier. GTIF venter  350 gymnaster i alderen 6-13 år fra hele fylket, som opptrer og får merker for deltakelser. Årets Aust-Agder Gymnastikkfestival 2014 blir arrangert i Iglandhallen, Holvika, den nye flotte hallen som etter mange års kamp står ferdig.

Her kan du lese litt om veien frem til en ny turnhall stod ferdig:

«Vi har endelig etter at første tegning til hall ble tegnet i 1965, da på Levermyr og gjennom flere forsøk og innfall fra kommunen fått til hallen som vi fikk lov å begynne på i 2012. Det har vært masse dugnad, til sammen 358 navn står på «Wall of Fame» i hallen. En utrolig vilje og pågangsmot fra foreldre, besteforeldre og andre som syntes at nå skulle det realiseres. Vi har fått bred støtte fra sponsorer, banker, og private givere. Leverandører har også vært utrolige, og ikke minst alle firmaer som har ved siden av dugnaden jobbet med å bygge hallen.

Vi er stolte over å ha fått opp en hall på 2500 m2  til våre snart 600 medlemmer. Det er gøy å se hvilket fellesskap og løft det gjør med en klubb å gjøre dette sammen. Iglandhallen er en hall som flere misunner oss, har besøk fra andre turnforeninger og de er målløse.

Vi ønsker gamle og nye medlemmer velkommen innom hallen vår og håper vi sees på søndag 27.april for en flott oppvisning»

Vil du lese mer om Grimstad Turn og Idrettsforening så besøk gjerne vår hjemmeside 

Sportslig hilsen fra Bjørg Igland

 

 

 

Påsken på Oddensenteret

 

Oddensenteret er i påskemodus!displaypicture

Påskeharen er innom ICA hver dag nå før påske. Ta et selfie med deg og påskeharen og post det på Instagram med #icanorge, og du er med på trekningen av gavekort verdi 10000,- hver dag fra ICA.

Tagger du også #Oddensenteret, kan du og vinne gavekort fra Oddensenteret.

Onsdag 16.april har påskeharen hoppet rundt på Oddensenteret og lagt egg i butikkene. Finner du ett, så kan det byttes i et fullt påskeegg med masse varer fra de forskjellige butikkene på Oddensenteret. Det kan lønnes seg godt å legge turen innom brygga disse dagene.

Påske er vår, og sola står høyt på himmelen. Da er det viktig å bruke riktig solkrem, og på fjellet er solbriller et «must». Gå gjerne inn på Brilleland   og få tips om hvordan du best kan beskytte deg mot sola, samtidig som den nytes.

Åpningstider i påskeuken er nesten som normalt

Onsdag 16:  10-19

Skjærtorsdag: Stengt

Langfredag: Stengt

Lørdag 19.  10-16  (Påskeaften)

Mandag 21. Stengt   

  

Da gjenstår å ønske  alle våre kunder GOD PÅSKE, og nyt dagene hvor du enn er!

Takk for at du handler lokalt.

 

 

 

Grimstad Skifestival

Nå i februar har vi akkurat gjennomført Grimstad Skifestival i byen vår, et flott arrangement som vi med glede har vært stolt sponsor av.

Det er en stor glede å se mange hundre barn i alle aldersklasser innleder lørdagen med barneskirenn midt i gatene i den trange og koselige Sørlandsbyen, og hele byen er med. Butikker blir omtrent stengt inne i noen timer, men engasjementet og humøret er likevel på topp. Kommunen bidrar med maskiner for tilkjøring av snø, mens hundrevis av frivillige lager trase og løyper. Det er et virkelig skue å se så mange glade barn, foreldre, besteforeldre som fyller gatene denne lørdagen. Det blir rett og slett som en 17.mai midt på vinteren!

På ettermiddagen lages det et mega-hopp midt i storgata hvor de tøffe gutta blir dradd over hoppet av en vinsj – og med halsbrekkende saltoer med og uten skru blir de bedømt og rangert. Utrolig midt i sommerbyen!

Så er det tid for litt voksen-lek på slutten av dagen, hvor det er Showrenn med moro-stafett for alle som vil melde på lag. Alt fra super-gli til truger blir brukt – og all verdens kostymer blir plutselig ski-antrekk! Når da også løypa legges innom den lokale Cafe/bar midt i gata, er det jo duket for litt ekstra spenning og latter.

Etter at svette trøyer, kostymer, ski-sko med eller uten gnagsår er byttet med party-tøy og lakk-sko, er det selvfølgelig fest i byen for de voksne. Og forhåpentligvis er vi med der også…!

Besøk Grimstad Skifestival for mer informasjon om dette og fremtidige arrangementer.