Nå i februar har vi akkurat gjennomført Grimstad Skifestival i byen vår, et flott arrangement som vi med glede har vært stolt sponsor av.

Det er en stor glede å se mange hundre barn i alle aldersklasser innleder lørdagen med barneskirenn midt i gatene i den trange og koselige Sørlandsbyen, og hele byen er med. Butikker blir omtrent stengt inne i noen timer, men engasjementet og humøret er likevel på topp. Kommunen bidrar med maskiner for tilkjøring av snø, mens hundrevis av frivillige lager trase og løyper. Det er et virkelig skue å se så mange glade barn, foreldre, besteforeldre som fyller gatene denne lørdagen. Det blir rett og slett som en 17.mai midt på vinteren!

På ettermiddagen lages det et mega-hopp midt i storgata hvor de tøffe gutta blir dradd over hoppet av en vinsj – og med halsbrekkende saltoer med og uten skru blir de bedømt og rangert. Utrolig midt i sommerbyen!

Så er det tid for litt voksen-lek på slutten av dagen, hvor det er Showrenn med moro-stafett for alle som vil melde på lag. Alt fra super-gli til truger blir brukt – og all verdens kostymer blir plutselig ski-antrekk! Når da også løypa legges innom den lokale Cafe/bar midt i gata, er det jo duket for litt ekstra spenning og latter.

Etter at svette trøyer, kostymer, ski-sko med eller uten gnagsår er byttet med party-tøy og lakk-sko, er det selvfølgelig fest i byen for de voksne. Og forhåpentligvis er vi med der også…!

Besøk Grimstad Skifestival for mer informasjon om dette og fremtidige arrangementer.