Velkommen til Gymfestivalen 2014 – årets store turnstevne hos Grimstad Turn og Idrettsforening

Oddensenteret er stolt samarbeidspartner med Grimstad Turn og Idrettsforening. Visste du at foreningen er en av de eldste turnforeninger i landet, og neste år fyller de 150 år.

Søndag 27.april arrangerer GTIF Gymfestivalen 2014 og inviterer til oppvisning kl. 14:00

Gymnastikkfestival er et av høydepunktene for alle gymnaster på barnepartier. GTIF venter  350 gymnaster i alderen 6-13 år fra hele fylket, som opptrer og får merker for deltakelser. Årets Aust-Agder Gymnastikkfestival 2014 blir arrangert i Iglandhallen, Holvika, den nye flotte hallen som etter mange års kamp står ferdig.

Her kan du lese litt om veien frem til en ny turnhall stod ferdig:

«Vi har endelig etter at første tegning til hall ble tegnet i 1965, da på Levermyr og gjennom flere forsøk og innfall fra kommunen fått til hallen som vi fikk lov å begynne på i 2012. Det har vært masse dugnad, til sammen 358 navn står på «Wall of Fame» i hallen. En utrolig vilje og pågangsmot fra foreldre, besteforeldre og andre som syntes at nå skulle det realiseres. Vi har fått bred støtte fra sponsorer, banker, og private givere. Leverandører har også vært utrolige, og ikke minst alle firmaer som har ved siden av dugnaden jobbet med å bygge hallen.

Vi er stolte over å ha fått opp en hall på 2500 m2  til våre snart 600 medlemmer. Det er gøy å se hvilket fellesskap og løft det gjør med en klubb å gjøre dette sammen. Iglandhallen er en hall som flere misunner oss, har besøk fra andre turnforeninger og de er målløse.

Vi ønsker gamle og nye medlemmer velkommen innom hallen vår og håper vi sees på søndag 27.april for en flott oppvisning»

Vil du lese mer om Grimstad Turn og Idrettsforening så besøk gjerne vår hjemmeside 

Sportslig hilsen fra Bjørg Igland