Nyheter

SPAR åpner på Oddensenteret torsdag, 21.juni kl 10!

 

Velkommen til åpning av byens flotteste matbutikk.

Torsdag, 21. juni kl 10, er den røde løperen rullet ut og det blir snorklipping til SPAR sin nye flotte butikk.  De serverer gratis bløtkake & kaffe, boller &  brus, og har mange gode åpningstilbud.

Hos SPAR kan du slippe kassakøen, ved å bruke selvbetjente kasser 🙂 Vi har åpent 08 – 22 man -fredag, og 8-20 på lørdag. Vi har knallgode ukestilbud hver uke, så lik oss på Facebook og få våre tilbud rett på mobilen. Ved å handle hos SPAR får du og Trumfpoeng.

Hos SPAR  har de betjent ferskvaredisk med kjøtt & fisk, varmmat og salater.

SPAR tilbyr et godt utvalg av ferskvarer, brød og bakervarer, frukt og grønt, samt varer fra lokale leverandører

 

Tett på sommeridyll på Oddensenteret 7. -9.juni

Med badetemperaturer over 20 grader, jordbær fra Reddal og makrell i sjøen, er sommeren kommet! Butikkene på Oddensenteret har stort utvalg av sommervarer, og tor -lørdag denne uken kan du gjøre mer enn en god handel i våre butikker. Nyt sommeren, og velkommen til en avkjølende handel hos oss 🙂

Barnas «mini-OL» på Oddensenteret lørdag, 19. mai

Vi ønsker alle barn mellom 5 og 12 år velkommen  til «mini-OL»  på Oddensenteret lørdag, 19.mai mellom 12 og 15.

Rundt på Oddensenteret er det  5  poster, hvor barna får prøvd seg på forskjellige aktiviteter.

Det blir  å treffe blinken med sprettert og vannballong, og hvor god er du med rockeringen og hoppetauet? Ringspill og pilkast må man og gjennomføre.

Starten er hos Nille, og alle som gjennomfører får medalje. Alle er med på trekningen av  10  gavekort på kr 200,-.

 

 

Maidager på Odden Butikksenter

Maidager i rødt, hvitt og blått!
Mai måned er kanskje den største festmåneden gjennom året hvor vi pynter oss i finstasen både til 17. mai, konfirmasjoner og bryllup.
Butikkene våre har ett stort utvalg i festantrekk til hele familien, om du kun skal ha det til en spesiell anledning, eller som du kan bruke gjennom sommeren.
Princess, Chr.GlasMagasin, Kitch´n og Nille har det du trenger til festbordet, og blomstene kjøper du hos Tusenfryd Floriss.
Her er noen av tilbudene butikkene har denne uken:

Blomstertips

Vårblomster
Våren er i anmarsj!
Vi skriver mai måned og vi klør i fingrene etter å pynte litt ute, men er usikre på hvilke planter som tåler litt frost og kalde netter.
Følgende blomster skal tåle litt frost, men om det blir flere frostnetter bør de settes litt lunere slik at de kommer seg litt igjen om de begynner «å henge med hodet»:
* Løkblomster
* Stemorsblomst (Viola)
* Julerose/Helleborus
Noen sier også at Tusenfryd kan tåle litt kaldt vær.
For å holde på stemorsblomstene gjennom sommeren bør du sørge for at de får jevnt med vann og gjødsle de gjerne med langtidsgjødsel når du planter de i jorda. Husk også å knipe av visne blomster.
Alt dette hjelper deg til å nyte blomstringen gjennom hele sommeren.
Legg gjerne turen innom Floriss, så hjelper de deg til å få en fin blomstring på terrassen eller verandaen.

Superweekend med sjokkfredag 4. mai på Oddensenteret

Superweekend med gode tilbud i butikkene  torsdag 3.mai til lørdag, 5.mai, og  årets første sjokkfredag starter kl 14! Her kan man gjøre en god handel.

Mai er fylt av fridager og festdager, og på Oddensenteret finner du festantrekket til hele familien. Konfirmasjon- og  bryllpupsgaver hjelper vi deg også med.

Isboden har åpent når solen skinner, og de har byens største utvalg i iskrem 🙂

Her kan du lese sjokkfredagstilbudene du finner i butikkene til fredag, fra kl 14!

Vår på Oddensenteret

Konfirmasjoner og festdager  på kalenderen, og da er det vår! Butikkene har stort utvalg i vårens nyheter og trender, om du er gjest eller vert. Velkommen til en hyggelig handel.

 

Valetinesday 14.februar på Oddensenteret

Valentines Dag eller Alle hjerters dag!

På valentinsdagen 14. februar gir kjærester hverandre ekstra oppmerksomhet i form av kort, gaver eller oppvartning.

14.februar er også en populær dag å fri. Valentinsdagen er det tradisjonelt mannen som ber om sin kjæres hånd

Populærkultur i Norge

I Norge har vi i all hovedsak kopiert den amerikanske Valentines fra filmer og TV-serier, og markeringen er fremdeles under frammarsj.

I dag kan man velge mellom utallige kort, blomsterbuketter, konfektesker eller kosebamser med valentinsymboler som hjerter, duer eller den greske kjærlighetsguden Eros.

Ettersom valentinerdagen opprinnelig er en kristen markering, har den tidligere bare vært feiret i den vestlige verden. Men utover på 2000-tallet har ideen om romantikk, og ikke minst salg av blomster og gaver, spredt seg også til andre land og kulturer.

Tett på Valentinesday

Morsdag 11. februar og Valentinesdagen 14.februar !

I februar er det både Morsdag og Valentinsdagen. Valentines er også kalt Alle Hjerters Dag, og markeres den 14. februar som en feiring av kjærlighet, vennskap og romantikk. Valentinsdagen markeres ved å gi en gave, et kort, en hyggelig oppmerksomhet eller sending av hemmelige kjærlighetsbrev.

Det å gi bort en god te, eller kanskje en deilig sjokolade er også blitt vanlig på Morsdag og Valentinesdagen. Sunkost har mengder av god te, som for eksempel «love» eller «womankind» fra Pukka-te, sunn og velsmakende sjokolade, samt gode hudpleieprodukter. Picasso har konfekt fra Heimdal, samt at de selvsagt har et godt utvalg av kaffe og te. Bergshaven har nybakt morsdagskake, og hos Floriss er det stort utvalg i roser og blomster til mor, eller en du vil gi en oppmerksomhet til 14.februar. Hva med å gi noen du er glad i en god bok fra Norli? Eller et nytt sett med undertøy fra CUBUS? Uansett hva du finner på er vi sikre på at mottakeren blir glad for en liten oppmerksomhet og noen hyggelige ord. Det er ikke så mye som skal til for å glede noen!

 

Superweekend på Oddensenteret med salgsslutt

 

I helgen kan du gjøre en god handel i butikkene på Oddensenteret som har salgsslutt på sensongens varer.

Her kan du lese tilbudene: