Nyheter

Snart skolestart fra 13. – 18.august på Oddensenteret

Om du skal ha din første skoledag, begynne på videregående skole eller UIA, har butikkene fylt opp varer til dere alle! Gode tilbud på skrivesaker og bokbind, Kitch´n og Christiania GlasMagasin hjelper studentene med å fylle opp kjøkkenskapene med kjøkkenting. Sko & klær er klare med høstens kolleksjon, og her er det mye lekkert! SPAR kjører 10 kroners marked, og det er jo alltid OK å få gode priser på den daglige handelen. Velkommen til en hyggelig handel hos oss!

Nattåpent fredag, 27. juli ~ åpent til 23!

Vi ønsker deg velkommen til sommerens siste nattåpent på Oddensenteret!

Butikkene har gode nattåpent-tilbud, sko & klær har sommerslutt-salg! Intersport og Bull Kids har tilbudstelt på yttersiden, så her er det penger å spare!

Hanne Panne kjører lykkehjul    kl 16, 19, 21 og her kan du vinne smakfulle og morsomme gevinster.

Kl 17 kan de minste barna fiske gevinster fra fiskedammen, Hanne Panne og hennes medhjelpere deler ut gratis is, lager ballongfigurer og har ansiktsmaling for barna 🙂

Kl 17 tenner vi grillen, og serverer gratis pølser 🙂

På yttersiden er det gratis hoppeslott,og på kaikanten har vi besøk av Alan´s tivoli som holder åpent fra kl 1300 hele uken 🙂

Velkommen til en hyggelig handel!

Nattåpent 13.juli – åpent til kl 23

Fredag 13. juli er det nattåpent til kl 23!

Nattåpent er tradisjon i Grimstad, og her kan du rusle rundt, gjøre gode kjøp, ta en kaffekopp med en gammel venn, spise is på brygga – ha en hyggelig handletur!

Hos oss  har butikkene startet med sommersalg, og ellers finner du gode nattåpent- tilbud i butikkene våre. Med nyåpnet SPARbutikk med ferskvaredisk, kan du og kjøpe deg grillmaten om det er fisk eller kjøtt du ønsker. Det blir aktiviteter og konkurranser!  Kl 1800 kan barn mellom 3 og 10 år vinne «den» kule ELbilen! Dette er en konkurranse som mange barn gleder seg til.

Intersport, Odden Klær og Bull Kids har tilbudstelt ved hovedinngangen, og her kan man virkelig gjøre noen gode kjøp.

Nattåpent på Oddensenteret fredag, 29.juni. Åpent til kl 23!

Vi inviterer store og små til sommerens første nattåpent  fredag 29. juni  til kl 23!

Gullkista har  hoppeslott på yttersiden, morsomme aktiviteter og konkurranser for barna fra kl 16! SPAR har fyr på grillen mellom 17  og 21, og her kan du virkelig få med deg noen gode grilltips.

Butikkene er fylt opp med spesielle nattåpent-tilbud, og med vår flotte nye matbutikk SPAR med feskvaredisk og knalltilbud blir dette en god start på sommeren!

Velkommen til en hyggelig sommerhandel!

Her kan du lese programmet og mange av de gode tilbudene vil har å by på.

SPAR åpner på Oddensenteret torsdag, 21.juni kl 10!

Velkommen til åpning av byens flotteste matbutikk.

Torsdag, 21. juni kl 10, er den røde løperen rullet ut og det blir snorklipping til SPAR sin nye flotte butikk.  De serverer gratis bløtkake & kaffe, boller &  brus, og har mange gode åpningstilbud.

Hos SPAR kan du slippe kassakøen, ved å bruke selvbetjente kasser 🙂 Vi har åpent 08 – 22 man -fredag, og 8-20 på lørdag. Vi har knallgode ukestilbud hver uke, så lik oss på Facebook og få våre tilbud rett på mobilen. Ved å handle hos SPAR får du og Trumfpoeng.

Hos SPAR  har de betjent ferskvaredisk med kjøtt & fisk, varmmat og salater.

SPAR tilbyr et godt utvalg av ferskvarer, brød og bakervarer, frukt og grønt, samt varer fra lokale leverandører

 

Tett på sommeridyll på Oddensenteret 7. -9.juni

Med badetemperaturer over 20 grader, jordbær fra Reddal og makrell i sjøen, er sommeren kommet! Butikkene på Oddensenteret har stort utvalg av sommervarer, og tor -lørdag denne uken kan du gjøre mer enn en god handel i våre butikker. Nyt sommeren, og velkommen til en avkjølende handel hos oss 🙂

Barnas «mini-OL» på Oddensenteret lørdag, 19. mai

Vi ønsker alle barn mellom 5 og 12 år velkommen  til «mini-OL»  på Oddensenteret lørdag, 19.mai mellom 12 og 15.

Rundt på Oddensenteret er det  5  poster, hvor barna får prøvd seg på forskjellige aktiviteter.

Det blir  å treffe blinken med sprettert og vannballong, og hvor god er du med rockeringen og hoppetauet? Ringspill og pilkast må man og gjennomføre.

Starten er hos Nille, og alle som gjennomfører får medalje. Alle er med på trekningen av  10  gavekort på kr 200,-.

 

 

Maidager på Odden Butikksenter

Maidager i rødt, hvitt og blått!
Mai måned er kanskje den største festmåneden gjennom året hvor vi pynter oss i finstasen både til 17. mai, konfirmasjoner og bryllup.
Butikkene våre har ett stort utvalg i festantrekk til hele familien, om du kun skal ha det til en spesiell anledning, eller som du kan bruke gjennom sommeren.
Princess, Chr.GlasMagasin, Kitch´n og Nille har det du trenger til festbordet, og blomstene kjøper du hos Tusenfryd Floriss.
Her er noen av tilbudene butikkene har denne uken:

Blomstertips

Vårblomster
Våren er i anmarsj!
Vi skriver mai måned og vi klør i fingrene etter å pynte litt ute, men er usikre på hvilke planter som tåler litt frost og kalde netter.
Følgende blomster skal tåle litt frost, men om det blir flere frostnetter bør de settes litt lunere slik at de kommer seg litt igjen om de begynner «å henge med hodet»:
* Løkblomster
* Stemorsblomst (Viola)
* Julerose/Helleborus
Noen sier også at Tusenfryd kan tåle litt kaldt vær.
For å holde på stemorsblomstene gjennom sommeren bør du sørge for at de får jevnt med vann og gjødsle de gjerne med langtidsgjødsel når du planter de i jorda. Husk også å knipe av visne blomster.
Alt dette hjelper deg til å nyte blomstringen gjennom hele sommeren.
Legg gjerne turen innom Floriss, så hjelper de deg til å få en fin blomstring på terrassen eller verandaen.

Superweekend med sjokkfredag 4. mai på Oddensenteret

Superweekend med gode tilbud i butikkene  torsdag 3.mai til lørdag, 5.mai, og  årets første sjokkfredag starter kl 14! Her kan man gjøre en god handel.

Mai er fylt av fridager og festdager, og på Oddensenteret finner du festantrekket til hele familien. Konfirmasjon- og  bryllpupsgaver hjelper vi deg også med.

Isboden har åpent når solen skinner, og de har byens største utvalg i iskrem 🙂

Her kan du lese sjokkfredagstilbudene du finner i butikkene til fredag, fra kl 14!