Velkommen til Oddenvenn

Oddensenteret ønsker å være din venn. Venner bryr seg, snakker sammen og gjør kanskje sosiale aktiviteter sammen. Oddensenteret ønsker å spørre sine venner om råd. Oddensenteret ønsker å inkludere sine gode venner i avgjørelser. Vi håper du vil være vår VENN! Som vår venn ønsker vi å snakke med deg. Ikke for ofte og ikke for sjelden, akkurat passe ofte. Når det skjer noe på senteret, så sender vi deg en SMS. Vi kommer ikke til å mase på deg med masse tilbud, men heller jobbe for nyttig informasjon og sosiale tilbud som kan være av interesse for akkurat deg.

oddenvenn-b1
Kundeklubben er på dine premisser, her har du frihet til å melde deg inn og ut ettersom hva som passer best for deg. Vi skal gjøre vårt beste for å beholde deg i vår kundeklubb og håper du vil melde deg inn.
Send kodeord «ODDEN» til 2206 for å bli medlem      
Husk å svar JA på kvitteringsmeldingen du får for å bekrefte medlemsskapet.Du kan også melde deg inn ved å fylle ut dette skjemaet.

Oddenvenn appen – Der du er sjefen

oddenvenn-mobilbilde-v3
Oddenvenn er også en App som ligger tilgjengelig i både App Store og Google Play. Søk opp «Oddenvenn» I Appen har vi lagt noen nyttige funksjoner til deg, som vi håper du opplever som verdifulle.

Gjør følgende:

  • Last ned app «Oddenvenn»
  • Følg dine favorittbutikker
  • Få stempelkort på mobilen

Følg din favorittbutikk

I Appen kan du velge å følge akkurat den eller de butikkene du er interessert i på Oddensenteret. Du setter enkelt «grønt lys» på butikker du ønsker å følge, og «rødt lys» på butikker som du ikke er like interessert i. Når din favorittbutikk har noe de mener kan være av interesse for deg, så sender de deg informasjon eller kanskje et tilbud. Meldingen går kun ut til Appen, og det er du som kunde som selv velger når du vil gå inn i Appen og se hva vi har sendt deg. Du vil kun motta en lite varsel om at vi har sendt noe. Varselet ser du på Appikonet.

Stempelkort på mobilen

Hvem har vel ikke en haug med klippekort liggende i skuffer og skap som ofte blir glemt. Nå får du stempelkort hos våre butikker direkte på din mobil.

Hver gang du for eksempel kjøper en kaffe på Picasso, så skanner du en kode hos Picasso og klippet ligger på din mobiltelefon.

Når du kommer til ditt 6.klipp så spanderer vi en gratis kaffe.

Det ligger stempelkort klart fra 13 butikker – last ned App «Oddenvenn» allerede i dag og se hva vi har lagt klar til deg.

google-play-store apple-app-store

Oppdater din profil

Er du allerede er medlem, men ønsker å gjøre noen endringer på din profil? Kanskje du har byttet email adresse? Det kan du enkelt endre ved å trykke på «Endre medlemskap»:
Endre medlemskap i kundeklubben

Slett din profil

Om du ønsker å avslutte medlemskapet, så skal det også være enkelt. Trykk på «Avslutt medlemskap». Du kan også sende kodeord «ODDENSTOPP» til 2206 for å melde deg ut.
Avslutt medlemskap i kundeklubben

Avtalevilkår for Oddenvenn