Velkommen til Oddenvenn

Oddensenteret ønsker å være din venn. Venner bryr seg, snakker sammen og gjør kanskje sosiale aktiviteter sammen. Oddensenteret ønsker å spørre sine venner om råd. Oddensenteret ønsker å inkludere sine gode venner i avgjørelser. Vi håper du vil være vår VENN! Som vår venn ønsker vi å snakke med deg. Ikke for ofte og ikke for sjelden, akkurat passe ofte. Når det skjer noe på senteret, så sender vi deg en SMS. Vi kommer ikke til å mase på deg med masse tilbud, men heller jobbe for nyttig informasjon og sosiale tilbud som kan være av interesse for akkurat deg.

oddenvenn-b1
Kundeklubben er på dine premisser, her har du frihet til å melde deg inn og ut ettersom hva som passer best for deg. Vi skal gjøre vårt beste for å beholde deg i vår kundeklubb og håper du vil melde deg inn.
MELD DEG INN HER!

Eller send kodeord «ODDEN» til 2242 for å bli medlem.

Oppdater din profil

Er du allerede er medlem, men ønsker å gjøre noen endringer på din profil? Kanskje du har byttet email adresse? Det kan du enkelt endre ved å trykke på «Endre medlemskap»:
Endre medlemskap i kundeklubben

Slett din profil

Om du ønsker å avslutte medlemskapet, så skal det også være enkelt. Trykk på «Avslutt medlemskap». Du kan også sende kodeord «ODDENSTOPP» til 2242 for å melde deg ut.
Avslutt medlemskap i kundeklubben

Avtalevilkår for Oddenvenn