STILLING LEDIG

Ønsker du å søke jobb i en av våre butikker? Vi får mange henvendelser, men vi oppfordrer deg til å ta direkte kontakt med butikken. Ta en tur innom og lever en åpen søknad med CV til butikkleder.


Salgsmedarbeider hos Norli (10-15%)

Er du glad i bøker og elsker å jobbe med salg? Da kan du passe inn som salgsmedarbeider hos Norli på Oddensenteret.

Vi søker deg som har:

  • Salgstalent
  • Er opptatt av kundebehandling
  • Er glad i mennesker
  • Er nøyaktig og punktlig
  • Er opptatt av og interessert i bøker
  • Jobber selvstendig, samtidig som at du har gode samarbeidsevner

I tillegg til god kundebehandling og salg, vil arbeidsoppgavene være varemottak, samt delta ved kampanjegjennomføring og eksponering.

For at vi skal kunne gi kundene best mulig behandling og oppnå de resultatene vi ønsker, er vi avhengig av at du er en ansvarsfull lagspiller som vil utvikle butikken og bidra til et godt arbeidsmiljø sammen med kollegaene dine.

Stillingen har fast arbeidstid (annenhver lørdag), som inkluderer turnusordning, men som bokhandelmedarbeider må du være forberedt på ekstravakter og forskyvning av arbeidstid i butikkens travleste perioder; også i forbindelse med ferieavvikling og fravær.

Åpningstider for Norli-butikken på Oddensenteret er: kl.10-19 (18)

Fylke: Aust-Agder
Søknadsfrist: 10.04.2017
Tiltredelse: Etter avtale
Arbeidssted: Oddensenteret i Grimstad
Hjemmeside: www.norli.no
Kontaktpersoner: Rine Teigen
Tlf.: +47 90653202

Litt om Norli:

Norli Libris AS driver i dag kjedene Norli og Libris som har en samlet butikkomsetning på NOK 1,6 mrd. fordelt på 177 butikker og 26 forhandlere. Selskapet har solid økonomi og er godt posisjonert for fremtiden med sterk kundepreferanse og egen vareforsyning. Norli Libris AS eies 51% av forlagshuset Aschehoug og 49% av Norgesgruppen.