STILLING LEDIG

Ønsker du å søke jobb i en av våre butikker? Vi får mange henvendelser, men vi oppfordrer deg til å ta direkte kontakt med butikken. Ta en tur innom og lever en åpen søknad med CV til butikkleder.


Er du glad i bøker og elsker å jobbe med salg?

Salgsmedarbeider Norli Oddensenteret 10-15%

Vi søker deg som har salgstalent og er opptatt av god kundebehandling. Du må være glad i mennesker – og samtidig være opptatt av og interessert i bøker. Du må videre være nøyaktig og punktlig, kunne jobbe selvstendig, men også ha gode samarbeidsevner.

I tillegg til god kundebehandling og salg vil arbeidsoppgavene være varemottak, samt delta ved kampanjegjennomføring og eksponering.

For at vi skal kunne gi kundene best mulig behandling og oppnå de resultatene vi ønsker, er vi avhengig av at du er en ansvarsfull lagspiller som vil utvikle butikken og et godt arbeidsmiljø sammen med kollegaene dine.

Stillingen har fast arbeidstid som inkluderer turnusordning, men som bokhandelmedarbeider må du være forberedt på ekstravakter og forskyvning av arbeidstid i butikkens travleste perioder og i forbindelse med ferieavvikling og fravær.

Åpningstiden for butikken er kl. 10-19 (18) Fylke: Aust-agder Søknadsfrist: 15.9..2017 Tiltredelse: etter avtale Arbeidssted: Grimstad Hjemmeside: http://www.norli.no Kontaktpersoner: Rine Teigen tlf: +47 90653202 Norli Libris AS driver i dag kjedene Norli og Libris som har en samlet butikkomsetning på NOK 1,6 mrd. fordelt på 177 butikker og 26 forhandlere. Selskapet har solid økonomi og er godt posisjonert for fremtiden med sterk kundepreferanse og egen vareforsyning. Norli Libris AS eies 51% av forlagshuset Aschehoug og 49% av Norgesgruppen.