CUBUS

 
HEI!

I vår butikk blir du sett og ivaretatt, vi er der for å hjelpe nettopp deg!
Hos Cubus får du klær til hele familien. Hverdagstøy, fest-tøy og undertøy til alle, samt badetøy når sesongen tilsier det. I kosmetikk-avdelingen finner du kjente merkevarer som LO’real, Isadora, Maybelline, Max Faktor og Nivea. Raundsborg har spennende produkter som baserer all sin hudpleie på nordiske ingredienser, og er kun å finne hos Cubus i Norge. Vi er også veldig stolte av å introdusere Artdeco  som har masse flott sminke for alle sminkelystne.
Er du en av dem som like å sjekke nettsiden før du handler kan du selvfølgelig gjøre det på www.cubus.com/no Her kan du finne favorittplaggene dine hjemmefra og reservere dem inntil to dager i vår butikk. Vi garanterer deg bekreftelse på sms innen to timer (i åpningstiden).
Kundeklubben vår, Cubus Friends, gir deg fordeler som 5% på alle kjøp, 20% på et helt kjøp den uka du har bursdag og egne tilbud forbeholdt medlemmer. Ønsker du å bli medlem, eller lese mer om fordelene kan du gjøre det her. Vi registrer deg også gjerne når du besøker oss i butikk.
Vi har et brennende ønske om at du skal trives og ønske å komme tilbake til oss. Vi vil derfor gjøre vårt yttersete for å utvikle oss for å bli enda bedre for vår kunder. Gi oss gjerne en tilbakemelding om hvordan du opplevde handelen hos oss her: Din tilbakemelding betyr noe på veien til vårt mål om å bidra til å være dagens lille høydepunkt for alle våre kunder!

Velkommen til Cubus!