HJEMMEPÅSKE?

Her har vi noen tips for påskaSpill og lek
Både Norli og Ringo har masse spill og leker som passer til alle aldersgrupper. Nye spill er alltid populært, men både kortspill og enklere brettspill som stigespill, ludo og mikado (pinnespill) er både underholdende og passer for både barn og voksne. Kanskje spillet, Sequence, blir påskens slager i år? 

 
Topp-brettspill1
kart111Geografi-time
Finn et land dere har lyst til å utforske litt mer og ta i bruk alle hjelpemidler for å finne ut mest mulig om landet. Bruk alt fra plakater til digitale løsninger som f.eks. Kahoot eller annet og se hvor mye dere finner ut om det landet dere velger dere.Bøker
Hos Norli finner du bøker både for store og små, men til avveksling kan en heller lese høyt for hverandre. Vi gjør det ofte i adventstiden, men det er ingen hinder for å starte opp med det i midten av mars.
Finn en bok som passer for alle i familien! Øverst på min favorittliste er bøkene til Anne Cath. Vestli og Astrid Lindgren. Har du lest "Rottekongen" av Pascal Engmann? 
Eller anskje du skal kose deg med årets kanskje mest spennende thriller for voksne: "Elskede barn" av Romy Hausmann?
Norli har også mange fine aktivitetshefter til forskjellige aldersgrupper både for lesing og regning. 
BOK
aktivitetPåskeverksted
Påsken nærmer seg og da er det hyggelig å starte forberedelsene nå.
Tegn og mal på egg, eller kok de med farget vann slik at skallet får en annen farge.
På Nille har de masse fint garn som en også kan lage hyggelig påskepynt av – hva med knallgule strikkede eggvarmere?
På Norli og Ringo finner du malesaker, tusjer og tegnesaker.Hjemme-kino
For mange kan det kanskje bli litt for mange timer foran PC’n, mobilen eller nettbrettet. Da kan det være hyggelig å heller samles foran TV’n og se en film sammen. Husk å poppe popcorn eller lag noe annet godt – så blir det hele en fin kino-opplevelse.
family
hei111Ut og gå tur!
Grimstad har mange fine turområder. Hva med å utforske sentrumsnære "hei til hei" i Grimstad? På visitgrimstad finner du mer info.

Uansett hva du velger i påska, er du hjertelig velkommen til Oddensenteret. Om du vil ha en lunsj med dine nærmeste, handle litt eller bare myse litt på ting som skjer i og utenfor senteret...
Under ser du noen av tilbudene på Odden i påska.
VELKOMMEN!
helesiden