Oddensenteret oppgraderes og utvides i 2022

Vi holder åpent hele byggeperioden.
I år skjer det mye på Oddensenteret. Et nytt tilbygg har reist seg og henvender seg til sentrum mens internt åpner nye butikker og spisesteder mens andre butikker flytter på seg og oppgraderer sine butikker til siste konsepter. 

Nye Oddensenteret blir utvidet til 16.300m2 og sammen med Odden-området utviklet til å bli en levende bydel i Grimstad, i tråd med Grimstad sin byutviklingsplan.

Nye Oddensenteret vil styrke handelstilbudet og komplementere eksisterende butikkmiks med ca. 10 nye aktører. Dagens senter vil få en total makeover og interiøret er designet i samarbeide med Radius Design.

Vi satser på et utvidet helsetilbud gjennom Odden Helse. Det er avsatt 1200m2 til helserelaterte tjenester som skal gi synergier mellom ulike helseaktører. I tillegg vil det komme nye serveringssteder i tillegg til det godt etablerte Bergshaven og Kafeen som finnes på senteret idag. 

I løpet av forsommeren står den nye delen klar og eksisterende del vil være ferdig oppgradert før julehandelen 2022. 
Interi%C3%B8r

Det legges nye fliser gjennom hele senteret, flytting av kommunikasjon mellom etasjene og samtlige butikkfronter skal få et moderne utttrykk med elementer av treverk og glass. 

Radius Design skal tilføre intimitet og unikhet til handleopplevelsen på Oddensenteret og møteplassen. 

 
ODden_oversikt
SCOD_266_byggekampanje_1920x923px_2