SKOLESTART!

Barnehage, skole og studentlivet rett rundt hjørnet.
For mange barn er ny skolesekk en stor opplevelse, og selvfølgelig ekstra spesielt til første klasse. For oss voksne er det viktig å tenke på hvilke sekk som passer akkurat vårt barn. Både str, stropper, farge og form kan bli litt mye, så da er det greit å få noen tips på veien. Vi har valgt ut tre tips som vi mener er gode å følge. 
  1. Sekken bør ha brede og godt polstrede skulderreimer. Barna skal kunne løfte armene rett opp med sekken på, reimene bør altså ikke være bredere enn barnets overkropp. Disse bør kunne festes både ved bryst og hofter for å avlaste vekt.
  2. Ryggplaten skal helst være kortere enn barnets overkropp, gjerne anatomisk formet.
  3. Barn vokser ulikt. Som en pekepinn bør en skolesekk skiftes ut hvert 3/4 år, avhengig av hvordan barnet vokser.
Norli er store på Bechmann og har fått "best i test" fra Dagbladet både i 2019 og 2020 og terningkast 6 av "Foreldre og barn". Et relativt trygt valg der, altså! For å finne det perfekte valg av sekk til ditt barn eller ungdom, står Monica og de andre på Norli klare for å hjelpe dere.  
Se Norli's andre gode skole- og student-tilbud her
NorliNy inspirasjon i nye skolesaker?

Noen gleder seg stort til å komme i gang med skolen, mens andre er litt "laid back" og ikke så veldig gira. Da er det greit å finne litt inspirasjon i masse nytt og spennende til skolestart. Hva med tøffe bokbind som er kjempelette å sette på? Eller ny matboks og drikkeflaske? En nyhet i år er denne kjempekule "organizer'n"!
Nå får du alt til skolestart til 30% hos Nille. Se alt av skolesaker her
Nille
Lykke til med skole- og barnehage-start alle sammen!!