Vinteren kan være hudens verste fiende, men det finnes måter å ta vare på den på. Sunkost på Oddensenteret vet akkurat hva du trenger.

Hva skyldes egentlig vintertørr hud? Ifølge Norsk Helseinformatikk skyldes tørrheten både kalde utedager med mye vind, kombinert med varme bad og hyppig håndvask med sterk såpe. Siden dette er vintervaner som oppleves som en ekstra tøff påkjenning for huden, er det ekstra viktig at vi setter hudpleie i fokus på denne tiden av året.

Weleda Life IMG_1502

Naturlige og økologiske Weleda

Hudpleieproduktene Weleda, som ble etablert i Sveits i 1921 av legen Ita Wegmann og filosofen Rudolf Steiner, er noe av det vennligste du kan finne til huden din.

Weleda har helt siden starten fremstilt naturlige hudpleieprodukter og antropsofiske legemidler med utgangspunkt i utprøvde legeplanter, vegetabilske- og eteriske oljer. I produktene finner du bare naturlige ingredienser som verken er syntetiske, hormonforstyrrende eller miljøbelastende. Utgangspunktet i produktene er rene vegetabilske oljer som inneholder viktige vitaminer, antioksidanter og fettsyrer som huden din treger. Siden Weleda både beskytter og pleier sart hud, beroliger irritert hud og reduserer rødhet, samt beskytter mot fuktighet, er dette drømmeprodukter for huden til både voksne og barn.

Weleda Life IMG_1505  Weleda Life IMG_1507 Weleda Life IMG_1508

Kanskje dette er hudpleieproduktene du vil ta med deg inn i kalde vinterdager?

Kom til oss på Sunkost for å vite mer – vi kommer gjerne med gode råd og veiledning.