TEGNEKONKURRANSE!

Du kan vinne et fylt påskeegg, og få det levert på trappa di.
På grunn av korona-utbruddet kan dessverre ikke Pingi komme til oss på Oddensenteret på en stund. Det syns vi er veldig dumt!

Selv om Pingi må være hjemme savner han alle barna på Odden. Han lurer på om dere savner han litt også? Pingi hilser masse og sier at alle må ha en riktig GOD PÅSKE og spise masse påskegodt. Han sier også at alle må være snille og hjelpe hverandre hjemme, og å vaske hendene ekstra godt, mange ganger.

Pingi elsker påske og påskeegg! Han elsker også tegninger laget av barn! Er du 10 år eller yngre og har lyst til å tegne en tegning til Pingi? Han ønsker seg tegninger av alt mulig, men gjerne noe med påske. Eller kanskje du kan tegne hvordan du har det hjemme for tiden, med hjemmeskole eller hjemme-barnehage? Pingi premierer 10 av tegningene med fylte påskeegg, som blir kjørt hjem til deg på ettermiddagen onsdag 8. april.

Få hjelp av en voksen, ta bilde av tegningen og send det til post@odden.no innen tirsdag 7. april kl 12. Kanskje er du en av de heldige som får et påskeegg på trappa onsdag?
God tegning!