Kaffebar


Kaffebaren finner du i 2. etg. på Oddensenteret, et naturlig treffsted for en pause i hverdagen med gode venner, lunsj, eller bare lese dagens avis.

Her finner du et godt utvalg i kaffe og te av høy kvalitet fra Carlos Kaffe, Pals og Solberg og Hansen. Vi har en super kaffemaskin, som våre baristaer brygger akkurat DEN kaffen du ønsker deg.
Vi har et godt utvalg av bakevarer fra Bergshaven bakeri, påsmurte bagetter og rundstykker, salater og kaker som du kan kose deg med til te- eller kaffekoppen. Nykvernet kaffe smaker alltid best, og vi på Bergshaven kaffebar hjelper deg med valg av smak, og kverning av kaffebønnene slik du ønsker. Vi kverner kaffebønner til ditt bruk, enten du trenger kaffe til en presskanne, kokekaffe eller traktekaffe.
Ikke alle elsker kaffe, noen elsker en god kopp te. Er du en av de som foretrekker en kopp med te så har vi et godt utvalg av te, både sort te, grønn te og rooibush, i flere forskjellige varianter.
Vi har også et gavetips; en pose kaffe eller te med Bergshavens marsipan til jul og påske er en smakfull gave til en god venn.

Velkommen til Kaffebaren på Oddensenteret – vi gleder oss til å servere deg.