Skoringen


Hos Skoringen på Oddensenteret møter du Anne Gunn, Liv-Agnete og Anne Marit, 3 kunnskapsrike damer som har jobbet med sko i mange år.
Hos Skoringen på Oddensenteret finner du gode sko til glade føtter til hele familien – alt fra hotte flotte festsko til behagelige og praktiske hverdagssko.
Vi har joggesko til hele familien og gummistøvler fra kjente merker som Jean Paul og Viking. Hos Skoringen finner du også de populære vinterskoene fra Rieker, Ecco og Green Comfort.

Ta vare på skoene dine ved hjelp av vår impregneringsmaskin som impregnerer og tørker på 30 sek. Vi har også Skokrem, skolisser og andre pleieprodukter.
Vi hjelper deg med profesjonell kunnskap om sko – både barnesko og voksensko. Skoringen har flere egne merker som B&CO for damer, Odiin for herrer og Skofus som er Skoringen sitt eget kvalitetsmerke på sko spesielt utviklet for barneføtter.

Vi har kunnskapen og kan gi deg råd når du skal kjøpe sko til barna dine.Vi gleder oss til å hjelpe deg med riktige sko for dine føtter – velkommen til Skoringen Oddensenteret.